Sponsored Link

Bake With Yen Syioking Deals Promotion (15 November 2021 - 30 November 2021)

 
Sponsored Link
 

Bake With Yen Syioking Deals Promotion from 15 November 2021 until 30 November 2021

Ada satu hari tu kan min nak makan kek tapi min tak nak yang jual dekat kedai tu.

Min teringin nak buat sendiri. Alahh nak rasa air tangan sendiri gitu. Tapi kan waktu tu poket min tengah menipis. Macam-macam dah min beli, ye la min kan suka makan.

Lepas tu nak dijadikan cerita, min survey la mana-mana kedai yang jual peralatan dan barangan nak buat kek ni. Sebab bajet min tak banyak tapi min berkeras juga nak buat kek.

Jadi dengan bajet yang sekian-sekian ni min masuk la dekat satu kedai ni. Kedai dia nama Bake With Yen, nak ajak min bakar kek dengan Yen la tu.

Dengan semangatnya min bawa troli dan ambil barangan sambil tengok resepi kek coklat dekat phone min. Waktu tu min tak perasan weh yang min dah ambil banyak barang. Sampai dekat kaunter baru min perasan. Masa tengah scan tu min dah cuak, sebab min takutlah over budget. Nak pergi letak balik min segan. Jadi min langgar je lah.

Scan punya scan, bila tiba time nak bayar tu sumpah min terkejut gila. Sebab korang bayangkanlah min beli banyak barang tapi tak melebihi pun bajet min.

Rupa-rupanya Bake With Yen ada buat Syiok’ing Deals Promotion. Kalau korang nak beli barangan atau peralatan nak baking, korang bolehlah pergi ke cawangan Bake With Yen yang berhampiran dengan korang.

Promosi:
15 Nov sehingga 30 Nov 2021 (Semenanjung Malaysia).
15 Nov sehingga 31 Dis 2021 (Sarawak, cawangan terpilih).

Memang puas hati sangat!

Store details:
Bake With Yen
Location: https://bit.ly/bwy_retailstores

 

For more Bake With Yen Promotions visit to:
https://www.syioknya.com/DealList/Bake With Yen

Follow Syioknya on Telegram for latest promotions:
https://t.me/syioknya

Follow Syioknya Facebook Page:
https://www.facebook.com/syioknya/

Promotion start from 15 Nov 2021 until 30 Nov 2021

Posted on 28 Nov, 2021

 

Sponsored Link


 


Bake With Yen Syioking Deals Promotion (15 November 2021 - 30 November 2021)


Bake With Yen Syioking Deals Promotion (15 November 2021 - 30 November 2021)


Bake With Yen Syioking Deals Promotion (15 November 2021 - 30 November 2021)



Sponsored Link



Bake With Yen Syioking Deals Promotion (15 November 2021 - 30 November 2021)


 

 
Sponsored Link

 
 

Follow Syioknya to get latest promotions:

Syioknya Facebook Page   Syioknya Twitter Page   Syioknya Instagram Page   Syioknya Pinterest Page   Syioknya Telegram Channel  
 
 
Deals you may like
 





Sponsored Link