Sponsored Link
AEON BiG Weekend Promotion (20 Apr 2023 - 24 Apr 2023)

 

Get the latest AEON BiG Promotions.

AEON BiG Weekend Promotion from 20 April 2023 until 24 April 2023.

Yang dah siap sedia nak balik kampung tu, chop kita shopping dulu. Takkan nak pulang ke kampung dengan tangan kosong kan. Pikat sikit hati mak mentua dengan fresh groceries dari AEON BiG.

Korang boleh beli minuman kordial dan barang nak buat lauk tambahan jugak. Nak Raya ni, macam-macam nak masak, so inilah masanya untuk topup barang basah dan kering. Semuanya mur mur je and promosi berlangsung selama lima hari sehingga 24 April 2023!

Bermacam lagi barang yang ada. Beli alatan pembersihan, barang mandian dan macam-macam lagi dengan Weekend Bonus deals  sekarang.

Date: 20 Apr 2023 - 24 Apr 2023


Store Locations: https://aeonbig.com.my/store-locator

For more AEON BiG Promotions & Catalogues visit to:

Follow Syioknya for latest promotions:
Telegram (Online Deals): https://t.me/SyioknyaOnlineDeals
Telegram (In-Store Deals): https://t.me/SyioknyaInStoreDeals
WhatsApp: https://bit.ly/SyioknyaWA

Posted on 20 Apr, 2023





















































































Follow Syioknya for latest promotions:
Telegram (Online Deals): https://t.me/SyioknyaOnlineDeals
Telegram (In-Store Deals): https://t.me/SyioknyaInStoreDeals
WhatsApp: https://bit.ly/SyioknyaWA