Sponsored Link
AEON Raya Paling Syok Promotion (valid until 21 May 2023)

 

Get the latest AEON Promotions.

AEON Retail Malaysia Raya Paling Syok Promotion valid until 21 May 2023.

Stok makanan dengan minuman ringan korang dah isi penuh tak? Nak buat open house nanti senang. Lagipun, Min bukan apa, takut kalau tak sempat nak masak jadi ada lah makanan untuk di munch. At least, kenyang juga perut tu kan.

Ha jomlah stock up sekarang, beli je dekat AEON sebab semuanya tersangatlah yummy and berbaloi.

Datang sekarang sehingga 21 Mei 2023 okay untuk dapatkan promosi hebat dari Min. Jangan lupa bawa bag extra! Nak dapatkan groceries online pun boleh juga, klik je https://myaeon2go.com/

Date: Now - 21 May 2023

For more AEON Promotions & Catalogues visit to:

 
Follow Syioknya Telegram for latest promotions:
Online Deals: https://t.me/SyioknyaOnlineDeals
In-Store Deals: https://t.me/SyioknyaInStoreDeals
WhatsApp: https://bit.ly/SyioknyaWA

Posted on 27 Apr, 2023




























































































Follow Syioknya for latest promotions:
Telegram (Online Deals): https://t.me/SyioknyaOnlineDeals
Telegram (In-Store Deals): https://t.me/SyioknyaInStoreDeals
WhatsApp: https://bit.ly/SyioknyaWA